Søger din forening nye frivillige?

Vi har i Frivilligcenter Nordfyn lavet denne lokale frivilligjob database, som vi håber at I som forening vil gøre brug af, når I mangler en frivillig. Vi stiller ikke de store krav til hvad opslaget  tekstmæssigt skal indeholde, det bestemmer I helt selv, men vi anbefaler at gøre det så kort og konkret som muligt.

Vi lægger opslaget her på siden og I er selvfølgelig velkomne til at linke til opslaget på vores side i jeres egne opslag på eksempelvis sociale medier. 

Vi tager desuden aktuelle opslag på denne side med i vores elektroniske nyhedsbrev, som vi udsender 4 gange årligt.

Vi henviser ydermere til at bruge www.frivilligjob.dk.

Hvis du søger frivillige i perioden 21. maj - 30. september 2021 kan du få 25 % rabat på listepriserne for annoncer hos Ugeavisen Nordfyn og Jysk Fynske Medier. Rabatten forudsætter at du er medlem hos Frivilligcenter Nordfyn. Medlemsskabet er gratis. Læs mere længere nede på siden.


Frivilligjobs på Nordfyn

Rabat hos Ugeavisen Nordfyn og Jysk Fynske Medier

Vil du gerne have en annonce i Ugeavisen Nordfyn såvel som på de digitale nyhedsplatforme, om at I søger frivillige, så er der her et godt tilbud til din forening. Rabatten gælder også for annoncer generelt, eksempelvis annoncer om jeres aktiviteter.

Det kan nogen gange være en uoverskuelig affære at finde frem til hvorvidt man skal have lavet en annonce eller ej. Det kan også være at det er uoverskueligt at finde ud af hvordan den skal se ud, hvornår den skal vises og hvor den skal vises.

Derfor har vi forsøgt at lave en oversigt herunder, der kan hjælpe dig til at træffe beslutningen på jeres næste bestyrelsesmøde eller lign.

Det er også vigtigt for Frivilligcenter Nordfyn at fremhæve at Ugeavisen Nordfyn rigtig gerne vil hjælpe dig og din forening med at træffe beslutningen, og ikke mindst den rigtige af slagsen.

Rabat på listepriser

Som Forening med adresse i Nordfyns Kommune, kan I få 25 % rabat på listepris for indrykning af annonce i Ugeavisen Nordfyn. Listepriserne findes på Jysk Fynske mediers hjemmeside her.

men er også opridset herunder:

  • 8.995 = 1/1 side
  • 4.995 = 1/2side
  • 2.995 = 1/4side
  • 1.795 = 1/8 side

Prisen er ex moms og miljø og er udregnet med afsæt i, at du betaler 9,95 kr. pr. mm.

Produktion af annonce

Produktion og pris for opsætning af annonce er fast. Det koster 0,50 øre pr. mm ex moms og miljø. Dvs. at hvis du eksempelvis ønsker en annonce på 2x120 mm (eks. 12cm x 12 cm) så koster den 120 kr ex. moms og miljø at få produceret.


Overførsel af annonce til Fyens Stiftstidende, Nordfyns sider.

Samme annonce kan overføres til Fyens Stiftstidendes Nordfyn sider. Hvis annoncen skal overføres til Fyens Stiftstidende, så betaler du foruden annonceprisen samt produktion af annonce et overførselsgebyr på 1,70 kr. pr. mm ex moms, miljø og E-profil.

  • Miljø prisen er 0,11 øre pr mm
  • E-profil prisen er 369 kr pr annonce. (E-profil skal oprettes ved digitale annoncer og gør det muligt at linke direkte til jeres hjemmeside.)

Skal din annonce vises digitalt?

Ydermere kan du også få annoncen overført til digital banner.

Ved at kombinere annoncen fra Avisen til et digitalt banner der kommer på fyens.dk kan du række ud til alle dem der læser deres nyheder digitalt. Du kan endvidere målrette det digitale banner, så du rammer et bestemt geografisk område i Nordfyns Kommune.

Du kan også vælge kun at købe digital banner.

Prisen for en digital banner er (ex. moms, miljø og e-profil):

  • 700 kr. for 10.000 visninger
  • 1000 kr. for 20.000 visninger
  • 1200 kr. for 26.000 visninger

Visninger kan være et svært begreb at forstå, og kan også dække over flere ting og sammensætninger. Derfor er det vigtigt at et køb af digital banner foregår i tæt dialog med Ugeavisen Nordfyn, så I sammen kan finde frem til det der passer til lige præcis jeres behov.

Frivilligcenter Nordfyn anbefaler foreninger at gøre brug af denne mulighed, hvis man eksempelvis ønsker også at ramme en yngre målgruppe. Vi anbefaler

Hvis du ønsker at få lavet et digitalt banner skal du overveje hvilken grafik du ønsker på annoncen, og fremsende dette til Ugeavisen Nordfyn. Det kan eksempelvis være logo, men også information om farver, former eller lign.


Kontakt Ugeavisen Nordfyn

Ovenstående kan du høre mere om hvis du ringer eller skriver til Lene Møllegaard hos Ugeavisen Nordfyn. Hun vil rigtig gerne hjælpe, så I som forening føler at I får det helt rette med afsæt i den økonomiske ramme i jeres forening.


Vi oploader snarest et billede af en artikel som vi i Frivilligcenter Nordfyn har fået produceret. Her vil vi også opremse hvilken information vi har givet Ugeavisen Nordfyn forud for produktionen. Det kan måske hjælpe jer til at træffe beslutninger og indgå i en god dialog.

Opret frivilligjob

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input


 Frivilligcenter Nordfyn

"Skaber de bedste betingelser og muligheder for frivillige og foreningslivet lokalt"

Vi arbejder på hele Nordfyn, så ring gerne i forvejen og lav en aftale, da vi med jævne mellemrum er ude af huset. Vi kommer også gerne på besøg hos dig/jer!

Kontakt

Frivilligcenter Nordfyn 

Sløjfen
Poppelvej 4
5400 Bogense


Tlf: 60811215
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
http://frivilligcenternordfyn.dk

Træffetider:
Mandag til torsdag: 09.00 - 14.00
Fredag: 09.00 - 13.00