Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Borger

Projekt Frivillig

Til foreninger:

Vi finder de aktive

Projekt Frivillig er et landsdækkende initiativ, der formidler frivillige aktiviteter til elever på landets ungdomsuddannelser. Vores formål er at skaffe unge frivillige til de frivillige foreninger, og at øge de unges kendskab til den frivillige verden.

Projekt Frivillig har frivillighedsvejledere på næsten alle uddannelsesinstitutioner over hele landet. Frivillighedsvejlederne fungerer som bindeled mellem foreninger og de mere end 260.000 elever på gymnasier, handelsskoler, erhvervsskoler og SOSU-skoler.

De tre ministerier bag Projekt Frivillig har udarbejdet et Frivilligbevis, som I kan give til de elever, der har været frivilligt aktive i jeres forening. Eleverne kan udskrive Frivilligbeviset som dokumentation for deres indsats, hvis de har været frivillige i minimum 20 timer under deres ungdomsuddannelse.

Se mere: www.projektfrivillig.dk

 

 

 

 

Til de unge:

Vi finder de fede oplevelser

Projekt Frivillig er et landsdækkende initiativ, der formidler frivillige aktiviteter til elever på landets ungdomsuddannelser. Vores formål er at skaffe en masse spændende og udfordrende aktiviteter, som du kan kaste dig over.

Projekt Frivillig har frivillighedsvejledere på næsten alle uddannelsesinstitutioner over hele landet. Frivillighedsvejlederne fungerer som bindeled mellem dig og alle de forskellige tilbud og aktiviteter, som de frivillige foreninger og organisationer har.

De tre ministerier bag Projekt Frivillig har udarbejdet et Frivilligbevis, som du kan udskrive for dit frivillige engagement, hvis du har været frivillig i minimum 20 timer under din ungdomsuddannelse.

Se mere: www.projektfrivillig.dk